OneLemon

Talentmatch

Talentmatch voor werkzoekende

Nieuwe kansen verkennen

Als huidtherapeut, schoonheidsspecialist of cosmetisch arts wil je graag nieuwe uitdaging aangaan. Of wellicht ben je niet direct op zoek maar staat wel open voor een betere aanbieding. Bij OneLemon vinden wij dat het niet alleen gaat om het matchen van CV met een vacature, maar ook om jou als persoon.

Persoonlijke aanpak

Wij kijken naar wat jou gelukkig maakt als je klaar bent voor de volgende stap en helpen ook als bijvoorbeeld iets jouw tegenhoudt om die geweldige stap in jouw carrière te maken. Mocht je last hebt van sollicitatievrees of niet goed weet hoe je het moet aanpakken, blijf dan vooral niet vastzitten. OneLemon helpt jou graag bij het vinden van jouw ideale baan. Wij begeleiden jou bij elke stap in het proces.

Gratis intake

Neem die stap en vraag nu je intake aan. Jouw droombaan wacht op je.

Talentmatch voor bedrijven

Het vinden van de juiste match tussen kandidaat en werkgever is van groot belang. Het is daarom essentieel om vanaf het begin te investeren in een goed verloop van het proces. Ons talentmatch-dienst biedt hiervoor een op maat gemaakt stappenplan.

Stap 1: Strategie en planning

We beginnen met een bedrijfs- en competentieanalyse. Om te bepalen welke profiel het beste past bij jouw bedrijf en welke unieke eigenschappen jouw bedrijf bezit om leuke kandidaten aan te trekken.

Stap 2: Promotie en branding

Vervolgens plaatsen wij een aantrekkelijke vacature op onze website en Social media-kanalen. We creëren meer zichtbaarheid voor jouw kliniek of praktijk, zodat geschikte kandidaten gaan solliciteren.

Stap 3: Screening en begeleiding

We helpen met de screening en begeleiding van kandidaten om te zorgen voor een grotere kans op succes en een goede kandidaat ervaring. Dit is belangrijk voor jouw werkgeversmerk en groei in de toekomst.

Stap 4: Afronding en goede start

Wanneer de juiste match is gevonden, begeleiden wij het pre- en onboardingproces voor een goede start in de nieuwe functie. Dit is erg belangrijk omdat het zorgt voor een soepele overgang voor de nieuwe werknemer in het bedrijf. Door het bieden van begeleiding tijdens deze overgangsperiode, kan de nieuwe werknemer sneller en effectiever in de functie integreren en zo bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Door deze stappen te doorlopen, vinden wij de juiste kandidaat (of kandidaten) voor jouw bedrijf. OneLemon zorgt voor een efficiënte en succesvolle Talentmatch.

Wat zijn de kosten?

Wij willen ervoor zorgen dat jouw investering in het vinden van de juiste professional gewaarborgd blijft. Daarom bieden wij onze klanten flexibele betalingsmogelijkheden en mocht een geplaatste kandidaat binnen een maand na aanvang van het dienstverband besluiten om op eigen initiatief te vertrekken, dan zullen wij actief op zoek gaan naar een nieuwe geschikte kandidaat.

Zo kunt u met een gerust hart op zoek gaan naar jouw perfecte match zonder risico te lopen. Met ons garantieplan en onze efficiënte talentmatch-dienst zorgt OneLemon voor een succesvol en zorgeloos proces. Start nu jouw persoonlijke talentmatch!