OneLemonTalentmatch

Talentmatch voor werkzoekende

Nieuwe kansen verkennen

Als huidtherapeut, schoonheidsspecialist of cosmetisch arts wil je graag nieuwe uitdaging aangaan. Of wellicht ben je niet direct op zoek maar staat wel open voor een betere aanbieding. Bij OneLemon vinden wij dat het niet alleen gaat om het matchen van CV met een vacature, maar ook om jou als persoon.

Persoonlijke aanpak

Wij kijken naar wat jou gelukkig maakt als je klaar bent voor de volgende stap en helpen ook als bijvoorbeeld iets jouw tegenhoudt om die geweldige stap in jouw carrière te maken. Mocht je last hebt van sollicitatievrees of niet goed weet hoe je het moet aanpakken, blijf dan vooral niet vastzitten. OneLemon helpt jou graag bij het vinden van jouw ideale baan. Wij begeleiden jou bij elke stap in het proces.

Gratis intake

Neem die stap en vraag nu je intake aan. Jouw droombaan wacht op je.

Talentmatch voor bedrijven

Het vinden van de juiste match tussen kandidaat en werkgever is van groot belang. Het is daarom essentieel om vanaf het begin te investeren in een goed verloop van het proces. Ons talentmatch-dienst biedt hiervoor een op maat gemaakt stappenplan.

Stap 1: Strategie en planning

We beginnen met een bedrijfs- en competentieanalyse. Om te bepalen welke profiel het beste past bij jouw bedrijf en welke unieke eigenschappen jouw bedrijf bezit om leuke kandidaten aan te trekken.

Stap 2: Promotie en branding

Vervolgens plaatsen wij een aantrekkelijke vacature op onze website en Social media-kanalen. We creëren meer zichtbaarheid voor jouw kliniek of praktijk, zodat geschikte kandidaten gaan solliciteren.

Stap 3: Screening en begeleiding

We helpen met de screening en begeleiding van kandidaten om te zorgen voor een grotere kans op succes en een goede kandidaat ervaring. Dit is belangrijk voor jouw werkgeversmerk en groei in de toekomst.

Stap 4: Afronding en goede start

Wanneer de juiste match is gevonden, begeleiden wij het pre- en onboardingproces voor een goede start in de nieuwe functie. Dit is erg belangrijk omdat het zorgt voor een soepele overgang voor de nieuwe werknemer in het bedrijf. Door het bieden van begeleiding tijdens deze overgangsperiode, kan de nieuwe werknemer sneller en effectiever in de functie integreren en zo bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Door deze stappen te doorlopen, vinden wij de juiste kandidaat (of kandidaten) voor jouw bedrijf. OneLemon zorgt voor een efficiënte en succesvolle Talentmatch.

 

De perfecte kandidaat gevonden!

Gefeliciteerd! Na een succesvolle plaatsing komen we graag langs met taart en bloemen om jouw nieuwe medewerker te verwelkomen en jullie succes te vieren. Wij zetten jouw kliniek graag in de spotlight!

Bij OneLemon bieden we flexibele betalingsmogelijkheden. Als een geplaatste kandidaat binnen drie maanden vertrekt, plaatsen we kosteloos een nieuwe vacature in ons netwerk. Voor kandidaten uit deze vacature is geen vergoeding verschuldigd. Wij streven naar het waarborgen van jouw investering, blijvend succes en tevredenheid.

Met onze efficiënte TalentMatch-dienst geniet je van een zorgeloos wervingsproces. Begin nu met jouw persoonlijke talentmatch!