OneLemon

Over ons

Hallo en welkom bij OneLemon!

Ik ben Joyce Moersan en ik ben de trotse oprichter van dit bedrijf. Na jarenlang in de zorgsector te hebben gewerkt, maakte ik de overstap naar de commerciële sector en werkte ik als accountmanager in de esthetiekbranche. Door mijn passie en ervaring in zowel de zorg- als de commerciële sector, heb ik besloten om OneLemon op te richten om ondernemers in de esthetische sector te helpen bij het realiseren van hun ambities en doelen.

Bij OneLemon staat jouw vrijheid en plezier als ondernemer centraal. Of je nu op zoek bent naar de juiste medewerker voor je bedrijf of je organisatieprocessen wilt optimaliseren. Wij staan voor je klaar. Met ons focus op branding, commercie en groei, streven wij ernaar om jouw organisatie te laten groeien en je meer tijd te geven om te genieten van het ondernemen. Ons doel is om jou te helpen bij het bouwen van een succesvolle en duurzame organisatie.

In mijn vrije tijd houd ik van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Ik hou van lekker eten en breng graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Ik kijk er naar uit om jou en jouw bedrijf te leren kennen en samen te werken aan het bereiken van jouw doelen en succes.

 

Maak een afspraak voor een gratis intake bij OneLemon en ontdek jouw volledig potentieel

Vragen?

Stel ze hier

Amsterdam
 06 184 129 74
 info@onelemon.nl

 Instagram
 LinkedIn

KvK-nummer