OneLemonOver ons

Hallo en welkom! Mijn naam is Joyce Moersan, specialist in Talentwerving. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de zorg en als accountmanager, heb ik besloten om OneLemon op te richten. Bij OneLemon helpen wij werkzoekenden en werkgevers in de cosmetische zorg bij het vinden van de perfecte match.

Ons doel is om werkgevers te ondersteunen bij het vinden van het juiste personeel en professionals te begeleiden naar hun ideale werkgever. We geloven in een persoonlijke aanpak die verder gaat dan alleen het matchen van cv’s en vacaturebeschrijvingen. Door elke individu en elke organisatie grondig te leren kennen, kunnen we de perfecte match tot stand brengen die voldoet aan de wensen van beide partijen en bijdraagt aan een prettig en duidelijk wervingsproces.

Bij OneLemon zien we onze rol als die van Zwitserland, waarbij we de belangen behartigen van zowel de werkgever als de kandidaat. Onze kennis van de markt en persoonlijk advies spelen hierbij een cruciale rol, waardoor we de kans op een perfecte match, met oog op een succesvolle samenwerking, aanzienlijk vergroten.

Ik kijk er enorm naar uit om zowel werkzoekenden als werkgevers beter te leren kennen en te helpen bij het realiseren van groei en succes. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Vragen?

Stel ze hier

Contactgegevens:
06 184 129 74
info@onelemon.nl
www.onelemon.nl

Bezoek de volgende pagina’s:
Instagram
LinkedIn